Megszépültünk!

lookin

Hahó! Tölthető a frissített verzió! Az alkalmazás kapott egy új designt, ami Szabolcs keze munkáját dicséri. Mielőtt azt hinnétek, hogy ennyi volt, kész is volnánk, álljunk meg egy pillanatra.

Még mindig csak a béta verziónál járunk. Folyamatosan validálunk, akit csak lehet, megkérdezzük, hogy mitől is lesz számára vonzó egy adott szórakozóhely. Erre azért van szükségünk, hogy azt mutathassuk meg Nektek, amire valóban kíváncsiak vagytok.

Az új frissítéssel azonban nem csak kezelőfelület újult meg. A LookIn app megkapta azt a motort, amitől valóban szuperré válhat. Ez pedig a Facebook bejelentkezés.

Ez nem is tűnik nagy durranásnak? Pedig az :) Ezzel a világ bármelyik pontján használhatóvá válik, és Ti is hozzá tudjátok adni kedvenc helyeiteket. A kedvencek a későbbiekben igazán fontossá válnak majd.

Töltsétek le és adjátok hozzá a kedvenc helyeiteket. Ezáltal egy számunkra is fontos tesztfázison megyünk keresztül.
Meglátjuk, hogy mikre lesz szükség a következő fejlesztésekben.

Ahogy korábban írtuk, az értékelő rendszer első fecskéje is megérkezett. Immáron egy 5 csillagú skálán tudjátok értékelni a helyeket, ezáltal is visszajelzést adni, a többieknek, vagy a tulajoknak.

Ha gyorsabb fejlődést szeretnétek látni, két dolgot kell tennetek. Segítsetek megnyerni az Igen Debrecen döntőjét és/vagy jelentkezzetek, mint fejlesztő.

Nyomjatok egy Like-ot a cikkünk alá és gyertek el
2015. január 06-án a Kazánházba (Debrecen, Böszörményi út).

Facebook: https://www.facebook.com/lookin2014

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>