Az alma is király

Apple_TV_by_aussibroker

Rengeteg visszajelzést kapunk, építő, segítő, támogató kritikát. Ezeknek elébe is megyünk. Ahogy láthatjátok, kint vagyunk terepen is és megkérdezünk Titeket, mi azaz információ halmaz, ami alapján biztonsággal el tudjátok dönteni, merre induljatok el este. Mi számít Nektek jó bulinak.

Sok almás bulizni vágyó tűkön ülve várja már a LookIn megjelenését IOS-re is. „…engem nagyon megfogott” vagy „tök jó, párszor már ráfaragtam az éjszakára” mondatok hangzanak el szájukból. A megnyugtatásuk céljából, muszáj megemlítenünk, először Androidon teszteljük a Lookin-t, azon tökéletesítjük. Ezt követően fogjuk IOS-re is megalkotni. Szívünk csücske a Lookin. A Biblia szerint 6 nap alatt teremtette Isten a világot, Róma sem egy nap alatt épült fel.

Noha a LookIn nem Róma és nem is a világ, hanem az éjszakai életet összefogó habarcs, szüksége van időre. Ti is segíthettek nekünk azzal, hogy addig is ránk szavaztok, a bemutatkozó cikkünkre http://goo.gl/44tMSU, illetve megosztjátok velünk ötleteiteket, véleményezitek a LookIn-t. Ezután villámsebességgel betörünk az Apple Store-ba is.

Töltsétek le innen az app-ot, használjátok, és mondjátok el véleményeteket.

Gyertek el 2015. január 06-án a Kazánházba (Debrecen, Böszörményi út).

Látogassatok el Facebook oldalunkra is.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>