Szilveszter Debrecenben

Debreceniek, tudjátok hol fogtok szilveszterezni?

Tudjátok már, hol fogtok szilveszterezni? Vagy ez csak egy túlságosan túlértékelt össznépi, kötelező jellegű bulinap számunkra? Netán inkább rögtön rápihennétek 2015-re, és az otthon biztonságot adó félhomályában fogjátok eldúdolni szűk családi körben a Himnuszt egy pohár pezsgővel a kezetekben?

Dilemma 1.: szilveszter.

Dilemma 2.: Debrecenben?

szilveszter debrecen utcáin

szilveszter Debrecen utcáin

Ha végig veszem a debreceni szilvesztereimet, négy verzió lehetséges. Volt hogy komplett panziót béreltünk ki Debrecen szélén. Volt hogy debreceni szórakozóhelyet. Ott van még talonban az utcai szilveszterezés, de cukorfalat, nagyra becsült időjósaink szibériai hideget prognosztizálnak szilveszter estéjére. Negyedik, az örök favorit: házibuli. Kispál és a borz is megénekelte: http://goo.gl/7XPWSo

De ez most egy kombó lehetőséget nyújt: szilveszteri házibuli Debrecenben!

Hozzávalók: Debrecen belterületén lévő üresen álló (szülőmentes) lakás. A családi házat jobban tudom ajánlani. Az alsó szomszéd nem fog rikácsolni miattatok. Vegyél pár cimborát, meg hozzájuk való alkoholt. Keverd jól össze őket. És tá-dám. Meg is született a debreceni házibuli szilveszterre. Feltaláltam a spanyolviaszt…

Erősen tudom ajánlani a Debrecen belvárosában leledző szórakozóhelyeket. Oda nem kell vinni alkoholt. De ha mégis, akkor a szekuritisrác ne vegye észre. Kellemetlen úgy kezdened az évet, hogy kipöccintenek rögtön egy szórakozóhelyről. :D Ez az egyedülállóknak igen vonzó lehet, hátha sikerül az új évet jó tapasztalatokkal kezdeni. De a barátaitokról se feledkezzetek meg.

A panzióbérlés nekem anno nem jött be. Nehézkes volt összeszedni az embereket már a kibérlésre is. És ha nem vagy annyira tele, hogy kb 100 ropit kapásból magadtól leperkálj, akkor felejtsd el. Kíméld meg magad a fölösleges stressztől. Lesz még részed épp elég. Csak pozitívan! A kibérlés procedúráját leszámítva amúgy jó volt. Csak a berendezést ért károkat megtéríteni nem volt felemelő érzés rögtön az új évben. Kellemetlen hozadékai a partynak. Éljen a szilveszteri tivornya!

Lokálpatriótaként a szilveszter Debrecenben számomra nyilvánvaló. Mondhatnám, magától értetődik. Volt már részem pesti szilveszterezésben. Igazán király. De öreg vagyok már ahhoz, hogy csak egy szilveszterért felutazzak.

Arra ötletet nem akarok mondani, merre induljatok el, de este tíztől már minden buli helyen kezd kikristályosodni az

Hol töltitek a szilvesztert Debreceniek, ha éfélt üt az óra?

Hol töltitek a szilvesztert debreceniek, ha éjfélt üt az óra?

esemény sikeressége. Lessetek majd rá a LookIn-re, merítsetek ihletet belőle. Osszátok majd meg, Ti hogy érzitek magatokat a helyen. Segítsétek egymást, hiszen erre való a cucc. Jah, hogy akkor ez az ötletem, amit nyújtani tudok számotokra. Az embernek a saját gyermeke a legkedvesebb.

Apropó, múlthéten a LookIn országosan, sőt globálisan használhatóvá vált, így nem csak a debreceni szilveszterről lehet közvetítéseket biztosítani. Ami király, az király.

 

Lényeg a lényeg. Szerdán részemről szilveszter Debrecenben. Aztán go home, and die.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>