Igen, az első mérföldkő

winner

Egy startup esetében nem könnyű előre megállapítani a mérföldköveket. Hiszen az esetek többségében csak tapogatózunk a sötétben és nem látjuk döntéseink következményét. Mi is így vagyunk ezzel, de egy erős sejtésünk volt. Mégpedig az Igen Debrecen képzés döntője. Az eredményt még nem is sejtve tudtuk, hogy ez egy fontos pont lesz a LookIn életében. Azt, hogy mennyire, majd később kiderül.

Amiben biztosak lehetünk, hogy nagyon hálásak vagyunk mindenért, amit kaptunk. Le a kalappal a szervezők előtt, hogy ilyen színvonalas és izgalmas előadássorozatot összehoztak. Rengeteget tanultunk a többi csapattól, örülünk, hogy megismerhettük őket. Köszönjük szuper mentorunknak Kalmár Erának, hogy gatyába rázott minket. A legnagyobb elismerés pedig nektek szól, kedves szavazók, hiszen nélkületek nem nyertük volna meg a döntőt.

Sokat reklámoztuk, ezt napot: 2015. január 6. Kazánház, Debrecen. 18.00-kor kezdődött a döntő, amire több, mint 100-an voltak kíváncsiak a helyszínen. Egy jól megszervezett, pörgős este volt ez, nem voltak üresjáratok. A csapatok prezentációit követően szinte perceken belül megvolt az eredmény. A végső sorrendet 3 “versenyszám” kimenetele adta meg. A like gyűjtés a cikkek alatt, a zsűri, és a helyszínen lévők szavazata. Ebből a versenyből óriási örömünkre mi – azaz a LookIn csapata – kerültünk ki győztesen.

10909321_10205194215355591_1382461_o

Mint korábban írtuk, a csapat szeptemberben állt össze, így izgalmas most visszatekintetni az elmúlt 3 hónapra. Sokat fejlődtünk mindannyian, és nem állunk meg, mert látjuk hogy még mennyire is az elején vagyunk. A LookIn-t fejlesztjük tovább nagy erőkkel és bízunk benne, hogy január 6. az első nagy ugródeszka a számunkra. A képzés nagyszerű lehetőséget biztosított arra, hogy több tucat olyan értékes embert ismerjen meg a jelentkező akikben megvan az elhivatottság, a lelkesedés.

A többi csapatról itt olvashattok többet:

Appartman , Debrecen HUBMindensync , Planmaster

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>