Tudod, hogy miért érte meg elmennünk az Appra magyar döntőjére?

appra-magyar

Beneveztünk egy újabb versenyre. Az Appra magyar mobilalkalmazás-fejlesztési pályázatra.
A nevezés pillanatában láttuk, hogy esélyeink közel sem olyanok, mint az Igen Debrecen képzésen. Azért neveztünk, hogy ismerkedjünk, megmutassuk magunkat, validáljunk, gyűjtsük az észrevételeket, névjegyeket.

És milyen jól tettük!

A pályázatra közel 100 mobil alkalmazás nevezett több kategóriában. A döntőbe került alkalmazásokban pár dolog mindenképpen közös volt. Több éves fejlesztői munka és egy elszánt csapat állt valamennyi mögött.

  1. Egy ilyen esemény, mint a döntő több dolog miatt is érdekes a téma iránt érdeklődők számára.
    Egyrészt nagy felhajtás, sok ember, ismerkedési lehetőség.
  2. Elismert szakemberek adtak elő a színpadon: Faix Csaba (Prezi), Szirmai Gergely (Hollywood Hírügynökség) Köles Kristóf (Telenor).
  3. Érdekes kiállítók voltak: BarionBuxa, Game Channel, Pazar Cuccok és még sokan a mobilgyártók képviseletei mellett. Adtuk-vettük a névjegykártyákat.
  4. Adott egy újabb lökést, hogy jó úton járunk. Jól éreztük magunkat, hasznosan töltöttük a szerda délutánt, megyünk legközelebb is.

Nem mellékesen: egy debreceni app, a Xeropan nyert az életmód kategóriában. Gratulálunk nekik!

+1 Szabi nyert tombolán egy egérpadot!

appramagyar

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>