Rólunk

A LookIn egy közösségi bulikereső alkalmazás, ami megkímél a fölösleges kóborlástól.

Hova menjünk este? Vajon hova érdemes beülni? Lesznek ott ismerősök?

Legyen szó baráti találkozóról, bulizásról, randiról, ehhez hasonló kérdések ezreket foglalkoztatnak naponta. Az általános tanácstalanság még akkor is megvan, ha hazai pályán mozgunk. Viszont ha elutazunk egy korábban nem ismert városba, a helyzet fokozódik. A szélrózsa minden irányába elindulhatnánk, de nincs idő minden helyet körbejárni. Mi tévők legyünk ilyenkor?

A válasz egyszerű: nyissuk meg a LookIn alkalmazást a mobilon.

A LookIn mottója, hogy iránytűként szolgáljon a szórakozóhelyek labirintusában. Olyan, mint a Foursquare, csak egyszerűbb és fókuszáltabb. A Facebook bejelentkezés után az alkalmazás összegyűjti és kilistázza az aktuális város szórakozóhelyeit, a világ bármelyik pontján. A szórakozóhelyek közötti választásban egyenlőre real-time képfeltöltés, és egy egyszerű élő értékelőlap segít. Értékelést és képet minden felhasználó tölthet fel.

És ez még nem minden!

Az alkalmazás folyamatosan fejlődik, szépül, egyre okosabb lesz. Látni fogjuk, hogy barátaink mely helyeken vannak, és térkép segít majd, hogy ne tévedjen el senki. Sokat validálunk, ennek eredménye, hogy tovább bővül az értékelőlap is.  Hamarosan a szórakozóhelyek is kapnak lehetőséget, hogy saját oldalukat kezeljék.

Csapatunk

Az IgenDebrecen képzésen találkoztunk először és valamennyien más személyiségek vagyunk.  Jól kiegészítjük egymást, ezért nagyon sokat tanulunk egymástól is.

Mészáros Laci az ötletgazda, vezető fejlesztőnk, aki többek között a 2013-as Év honlapja díj nyertes easymaths.hu fejlesztésében is részt vett.

Szabó Laci az energiabomba, aki minden feltevését teszteli, legyen szó személyiség típusok közötti interakcióról, vagy a LookIn használatáról.

Tordai Gyuri, a debreceni közgázon végzett, és már a suliban is szervezett bulikat a DEKE színeiben és nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a fesztiválokat illetően is.

Zombori Dénes is a KTK-ra járt, dolgozott már közösségépítésben a DEX-Műhelyben, végzés óta pedig a DOKK Alumni eseményeit szervezi.

A képzés lehetőséget biztosított, hogy mentort válasszunk, aki egyengeti utunkat:

Kalmár Erika kommunikációs szakember, tanácsadó, tréner, író, blogger

Hamar kiderült, hogy a képzés keretein kívül bővíteni kell a csapatunkat egy designerrel:

Kovács Szabolcs több éves grafikus tapasztalattal rendelkezik, és jelenleg is egy menő debreceni reklámügynökségnél dolgozik.

Továbbra is keresünk fejlesztőt, erről itt olvashatsz többet.

Nagy fába vágtuk a fejszénket, és elhivatottan dolgozunk azon, hogy az emberek szórakozását bosszankodás mentessé tegyük. Szavazzatok ránk itt a Like gombbal, és személyesen is január 6-án. Cserébe segítünk, hogy csak a legjobb helyekre jussatok el.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>